lördag 5 september 2009

Alla dessa storbloggare






Jag följer Kenzas och Blondinbellas blogg. Men jag bestämde mig för att kolla igenom dom andra storbloggarna som också har kommit långt. Det här är iallafall mina åsikter om dem:


Amir http://www.gaybloggen.com/ : Underbar humor! , uppdaterar ofta och har videoinlägg då och då, skriver ganska korta inlägg. Lägger dock upp olämpliga bilder ibland när han pratar om bögar osv, han måste nog tänka på att små barn kan klicka in på hans sida Haha. Men annars så är det en lättläst och rolig blogg.

Paulina http://www.paow.se/ : Ganska seg uppdatering. Men bloggen är väl helt okej i stort sätt, vet inte vad mer man kan säga om henne.


Kenza http://www.kenzas.se/ : Min absoluta favorit! En tjej som kan sin grej. Skriver långa och intressanta inlägg, startar aldrig bloggkrig med dom andra bloggarna. lägger ut mycket bilder och det är ju bra. Hon har en sjukt snygg klädstil som jag bara älskar. Hon är också programledare på Mtv, och har ett eget klädmärke + att hon brukar synas i tidningar som solo och frida. Tummen upp för kenza.


Desireè http://www.desireenilsson.blogg.se/ : Bra uppdatering, jätte många inlägg per dag och många bilder, har alltid något att skriva om. Men det är för mycket "the one and only" "barbie" osv . En bättre version av Kissie. Och då kanske ni undrar varför, jo för att hon är 15 år och är mer mogen än vad kissie är, och kissie är 18.. hmmm.


Kissie http://www.kissies.se/ : Ganska störande karaktär. En egotrippad tjej, väldigt omogen. Startar bloggkrig , redigerar sina bilder rejält så att det syns. Men bortsett från det är det roligt att läsa den bloggen, eftersom hon har tävlingar som my new bff och my new boyfriend. Får alltid ett gott skratt när jag läser igenom dom där grejerna.


Isabella http://blondinbella.se/ : En duktig tjej som har en ljus framtid, en förebild till många unga tjejer. Skriver mycket intressanta inlägg om sina resor,politik,vardagslivet och åsikter + massor med bra tips. Fina bilder och bra uppdatering.

0 kommentarer: